Jeugdopbouwwerk

De stad, de wijk, de buurt is dé biotoop en leefwereld van jongeren in een kwetsbare situatie en biedt heel wat kansen om onze ervaringsgerichte begeleidershouding waar te maken.

Contactpersoon

Locatie

LEJO Aalst
Hertshage 11
9300 Aalst
Route berekenen

Jeugdopbouwwerk Aalst

Jef en Reine zijn onze jeugdopbouwwerkers van dienst in Aalst. Je vind ze in ontmoetingshuis De Brug waar ze wekelijks op woensdagnamiddag en vrijdagavond hun instuiflokaal openen voor jongeren uit de buurt. Daar kan op de PlayStation of een gezelschapsspel worden gespeeld. Er is ook een pingpongtafel en een voetbalkooi voor meer actie.

Als je Jef en Reine niet op het bureau vindt, dan is de kans groot dat ze op straat rondhangen. Op woensdagnamiddag is er altijd de mogelijkheid om op een bal te trappen, van april tot oktober op het kunstgrasterrein van het stadspark en als het kouder wordt zitten ze droog in de sporthal TenRozen. Tijdens de vakanties zorgen ze in samenspraak met de jongeren voor een fijn vrijetijdsaanbod. Ieder jaar organiseren ze een kamp in de grote vakantie. Het is zeker geen saaie boel, ze doen gewoon doen waar hun goesting ligt.

Heb je vragen of wil je eens langskomen? Aarzel niet om hen te contacteren.
Iedereen is welkom!

Verhalen

Waarom op kamp gaan met LEJO zo tof is

Heel wat jongeren gaan met LEJO op kamp. Dit is wat een vakantiekamp voor hen betekent.

Lees meer

Verhaal van Dorien 4 daagse vorming XP-basic

Lees hier hoe gaat Dorien haar persoonlijk proces van start gaat.

Lees meer

Dé LEJO-zomerhit van 2020

Geschreven in volle lockdown

Lees meer