Doe mee

LEJO biedt een kader waarin elk individu gestimuleerd wordt om zijn potentieel te (her)ontdekken en ontwikkelen, om zo een situatie te creëren die door het individu zelf als beter wordt ervaren.

Wil jij LEJO helpen om jongeren sterker te maken?
Geef ons een duw in de rug.

Vereniging
Wil jouw vereniging ons steunen? Dat kan door een activiteit te organiseren waarvan de winst naar LEJO gestort wordt. Of kies je ervoor om een deel van je inkomsten aan een goed doel te besteden? Neem contact en wij zorgen voor promomateriaal en andere support.

Particulier
Geloof jij ook in de ervaringen bij LEJO? Dan kan je ons een duwtje in de rug geven door een gift te doen.

Bedrijf
Als bedrijf kun je je ook achter LEJO scharen. Organiseer je iets met het personeel of kies je ervoor om een deel van de opbrengsten aan LEJO te schenken? Neem contact met ons op

Praktisch
Het maakt niet uit hoeveel je wilt of kunt geven voor LEJO. Vele kleintjes maken één grote.
Giften kunnen gestort worden op BE43 5230 4593 1801 – BIC TRIOBEBB
Voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest. Het geeft recht op een belastingvermindering van 45 procent op het geschonken bedrag. Vermeld zeker dat het om een gift gaat in je mededeling.

Wij kunnen altijd een concreet voorstel uitwerken voor een project waarvan de financiering nog niet rond is. Laat iets weten aan het secretariaat en onze fondsenwervers doen een voorstel. Zo weet je exact waar jouw geld voor gebruikt zal worden.

Contact:
Katrien (van secretariaat)
Katrien.ghekiere@lejo.be of 09/223.21.54