Hoofdanimatorcursus zomer

Kruip je graag in de rol van animator, maar kriebelt het om nog verder te groeien? Dan is de hoofdanimatorcursus iets voor jou!

Je leert jezelf beter kennen en ontdekt welke begeleidersstijl je hebt. Hoe kan je meer verantwoordelijkheid opnemen binnen de werking? Hoe communiceer je op een gepaste manier met ouders? Hoe coach je een team animatoren? Veel vragen die we samen zullen beantwoorden.

Ontdek tijdens deze zesdaagse hoofdanimatorcursus, samen met een mix van andere jongeren, wat een goede hoofdanimator allemaal moet kunnen. Bij LEJO is een cursus meer dan spelen en bijleren van begeleiding: we leren van elkaar en door elkaar op een ervaringsgerichte manier. Dit zorgt voor dubbel zoveel plezier. Deze cursus is voor iedereen vanaf 16 jaar.

Deze cursus is met overnachting, we slapen in een gebouw in bedden.

Na een geslaagde cursus (50u) én een geslaagde stage (50u) ontvang je via ons het officiële attest ‘Hoofdanimator in het jeugdwerk’.

We organiseren de hoofdanimatorcursus in samenwerking met Uit De Marge

Ik vind het fijnste aan deze cursus het ervaringsleren, met veel opdrachten buiten in groep

Caroline, 18 jaar
  • Iedereen vanaf 16 jaar
  • 03/07/2023 - 08/07/2023
  • 9u - 15u
  • € 125

Prijs

€ 125 (je krijgt hier een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van via je gemeente. Wij helpen je daarbij)

Inbegrepen:
Verblijf en overnachting, alle maaltijden (uitgezonderd extra dranken), 50 uur cursus, coaching en begeleiding, een syllabus om mee naar huis te nemen.