Animatorcursus paasvakantie

Zou je graag aan de slag gaan als begeleider op een speelpleinwerking, animatiedienst van je jeugddienst of wil je mee op een te gek LEJO-kamp?

Tijdens een animatorcursus leer je de kneepjes van het vak: spelletjes organiseren, hoe los je ruzies op, leren samenwerken, uitstappen plannen,…

Ontdek tijdens deze zesdaagse animatorcursus, samen met een mix van andere jongeren, wat een goede animator allemaal moet kunnen. Bij LEJO is een cursus meer dan spelen en bijleren van begeleiding: we leren van elkaar en door elkaar op een ervaringsgerichte manier. Dat zorgt voor dubbel zoveel plezier. Deze cursus is voor iedereen vanaf 15 jaar.

Na een geslaagde cursus (50u) én een geslaagde stage (50u) ontvang je via ons het officiële attest ‘Animator in het jeugdwerk’.

De cursus is met overnachting. We slapen in een gebouw, in bedden. Er wordt ter plaatse voor ons gekookt, njammie.

We organiseren deze cursus in samenwerking met Uit De Marge

Op de animatorcursus leerde ik voor de eerste keer voor een groep kinderen spreken. In het begin spannend, maar nu heel gewoon.

Valerie, 16 jaar
  • 15+ (kalenderjaar dat je 16 wordt)
  • 03/04/2023 - 08/04/2023
  • 9u - 15u
  • € 125

Prijs

€ 125 (je krijgt hier een volledige of gedeeltelijke terugbetaling van via je gemeente. Wij helpen je daarbij)

Inbegrepen:
Verblijf en overnachting, alle maaltijden (uitgezonderd extra dranken), 50 uur cursus, coaching en begeleiding, een syllabus om mee naar huis te nemen.

Begeleider / verantwoordelijke