London Urban Trail

Volzet

London… misschien wel één van de bruisendste metropolen van Europa! Euhhh… Ah ja, juist… niet meer dus… Opnieuw: London, misschien wel één van de bruisendste metropolen van de wereld! Ow Yeah! Op zijn Lejo’s trekken we erop uit in en rond London en ontdekken op avontuurlijke wijze wat deze geweldige stad te bieden heeft. Zo komen we terecht op de meest bekende en ‘must-see’ plekjes, maar we komen evengoed terecht op verborgen Londense pareltjes. We laten ons leiden door de ervaring en informatie van een wijs man, een echte London-kenner… Spring jij mee in dit avontuur? Welkom op de London Urban Trail!

#london #bonenenworstalsontbijt #cityadventure #metropolitanvibes

Voor deze reis is er een internationaal paspoort nodig. Als je vragen hierrond hebt, kan je altijd mailen naar onze Londen-expert Paul Maes – paul.maes.gent@telenet.be

 

  • 15+
  • 30/07/2022 - 07/08/2022

Prijs

Standaardtarief 240 euro // Sociaaltarief 160 euro // Iedereen verdient vakantie 120 euro

Begeleider / verantwoordelijke

Ook interessant

Onderdompelbad

17 mrt - 1 apr
Nog een geheim

De jaarlijkse onderdompeling voor nieuwe LEJO medewerkers en vrijwilligers. Kom ALLES te weten over deze geweldige organisatie.

Animatorcursus paasvakantie

3 apr - 8 apr
15

Zou je graag aan de slag gaan als begeleider op een speelpleinwerking, animatiedienst van je jeugddienst of wil je mee op een te gek LEJO-kamp?

XP BASIC: Ervaringsleren voor beginners

25 apr - 28 apr

Onderdompeling en verdieping in het outdoor ervaringsleren bij LEJO. Vierdaagse met overnachting van 25 tot 28 april met follow up-dag op 16 juni 2023.