LEJO x FOS

Volzet

LEJOXFOS is een echt experiment! We vinden het belangrijk dat jongeren bewust voor dit kamp kiezen. Heb je zin om mee te gaan? Ken je iemand die er misschien wel bij wil zijn?  

Stuur dan een berichtje/mailtje/messengerbericht naar: Anasse van LEJO.  

Omschrijving:  

Een LEJO kamp… kleine groep, verschillende thema’s, zelf de planning (deels) mee bepalen, samen koken,… een ongelooflijk avontuur.  

Een Scoutskamp van FOS Open Scouting… tenten, natuur als middel, sjortechnieken, totems,… ook een ongelooflijk avontuur.  

LEJOXFOS is het beste van beide werelden! LEJO- en scoutsbegeleiders steken samen een kamp ineen. We mixen de tradities van beide organisaties in een blender en maken er iets compleet nieuw van.  

Eén ding is zeker: het wordt een kamp vol fun, avontuur, gezelligheid en hilarische momenten. Iets om nooit te vergeten! 

Wie gaat er mee? 50% FOS scoutsleden, 50% LEJO-jongeren! 

Wil jij er zeker bij zijn? Stuur dan een berichtje/mailtje/messengerbericht naar: Anasse van LEJO. 

#LEJO #Scouting #Samenisbeterdanalleen #LEJOXFOS=GEWELDIG

  • 12+
  • 03/08/2022 - 07/08/2022

Begeleider / verantwoordelijke

Ook interessant

Onderdompelbad

17 mrt - 1 apr
Nog een geheim

De jaarlijkse onderdompeling voor nieuwe LEJO medewerkers en vrijwilligers. Kom ALLES te weten over deze geweldige organisatie.

Animatorcursus paasvakantie

3 apr - 8 apr
15

Zou je graag aan de slag gaan als begeleider op een speelpleinwerking, animatiedienst van je jeugddienst of wil je mee op een te gek LEJO-kamp?

XP BASIC: Ervaringsleren voor beginners

25 apr - 28 apr

Onderdompeling en verdieping in het outdoor ervaringsleren bij LEJO. Vierdaagse met overnachting van 25 tot 28 april met follow up-dag op 16 juni 2023.